Pro lásku...

Pro lásku...

Anotace: prý svádíte boj...

Pro lásku prý svádíte boj,
oblékáš blýskavou zbroj,
z ránem se na cestu dáváš,
s vírou, že ty neprohráváš...

V boji, však novým si hráčem,
srážen a v krvi si vláčen,
umíráš v boji, tak sám,
snad zvítězil aspoň Tvůj pán...

Pro cizí těžko se zmírá,
strach srdce vítězně svírá,
král pokořen, žije však dál,
nad smrtí vyhrál, on sám...
Autor Izza, 23.05.2018
Přečteno 469x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí