Turnaj

Turnaj

Anotace: (_)

.
Byl bych rád šachovnicí
a vyzval velmistry k boji
anebo v tichu rozžal svíci
Snad se jí vrazi bojí

Stejně tu ale sedím sám
bez zbroje nemilován
A z krásných gest si tvořím
oponu
--
Sním o
odměně rytíře
Listu s básní od dámy
sním o loutně o tónu
a v duši pokoje
figury rozdány
Autor Now, 04.12.2018
Přečteno 480x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí