Mistr a Markétka

Mistr a Markétka

Nepoučila ses a nebralas zřetel na mé rady.
Tak přestaň brečet, teď hned a tady!
Vem rozum do hrsti a nevěř už vlastním citům.
Kdo zraní bez lítosti nezaslouží být tu.

Přemítáš, co osud nastražil ti za pasti.
Chvěješ se při představě sama jít vstříc světu.
Stojíš na kraji, či dně propasti?
Zvažuješ zda krok ti ublíží tu.

Rozhodla ses a znáš už odpověď.
Teď nezbývá než jít dál tou cestou.
Kdo zaváhá může znejistět.
A splést si tu pravou Cestu z cestou.
Autor Eru Alonnar, 06.08.2019
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Název a způsob mluvy evokuje atmosféru známého kontroverzního románu. Víc tu nějak není co ocenit.

07.08.2019 08:13:18 | Karel Koryntka

Díky za přečtení i komentář.

07.08.2019 10:16:01 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí