Prolog

Prolog

Anotace: Zkouším něco lyricko-epického. Plánuji na to tak 13 básní, tak uvidím, jak mě to bude bavit :D

Prolog
 
Výprávím svůj příběh pořád,
však stále udivuji diváka,
když chce jen u ohně se hřát.
Baví jej asi ta ušní podívaná.
 
Mnoho let již uběhlo od mého zrodu,
Nezapomněl jsem ale žádnou epizodu.
 
Mládí své vám ukáži, lásku i hříchy.
Neobejdeme se ani bez té pletichy.
Nejsem slavný, vojska jsem nevedl,
zmínku o sobě v knihách jsem nečetl.
 
Rádi poslouchají lidé člověka obyčejného.
Mě, mladého pážete rytíře namyšleného.
Autor báseňkář, 16.03.2020
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Málo co mě překvapí, mám toho za sebou moc - tak povídej ;-)

17.03.2020 09:14:17 | petrzal

Povedená, tak už se těším na čtení:-)

17.03.2020 07:43:26 | jenommarie

Přál bych si, aby Tě obdobné básně bavili. Tahle je pěkná*

17.03.2020 00:06:40 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí