Romantická historie

Romantická historie

Anotace: Romance s nádechem historie

Sbírka: Jitřenka v medu

Chci hlídat dívku
jako bájný Kerberos
ze mne ale nejde strach
a proto mi vždy
proklouzne mezi hlavami
jsi chladná jako středověký hrad
kde sleduji tě
z cimbuří do hladomorny
kam ti potají
nosím zbytky královské hostiny

Jestli neulehneš nahá
vedle mě do měkkého lože s nebesy
mohl bych tě nechat
vyhladovět až na kost
kterou by pak hlavy zlého Kerberose
ohlodaly do morku
ale protože tě miluji
a nechci se o tebe s nikým dělit
neboť jsi jako čerstvě upečené
sváteční maso
které oberu sám
Autor Petr27, 06.07.2022
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu jiná poetická "pohlednice." Pohrání si zajímavým historickým tématem. Usmívám se. I u nás, lační romantičtí lidožrouti? :-)

06.07.2022 11:27:36 | šerý

díky :) neboj s kanibalismem to nesouvisí :)

06.07.2022 11:42:58 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí