Smrtka

Smrtka

Anotace: tak to sem napsala pro kamaráda:)

Je tma,je ticho.
Je to tak,nikde nikdo.
Jen na zemi sedí černá vrána,
Nad níž se tyčí železná brána.
Foukl vítr a brána se otevřela.
Vrána co na zemi seděla,
Lekla se skřípavého zvuku a odletěla.
Mezi hroby je lehce vidět temná postava.
Chvíli vidět je a chvíli zase ne.
Obchází svůj hřbitov,hroby hladí jako malé dětičky.
Jen rukávy přikrývají její kostnaté ručičky.
Je to smrtka,paní naše,co stará se o nás po smrti.
Je to smrtka,královna naše,buďme ji vděčni za pomoc.
Pomohla nám odejít ze smutného a nechápavého světa,
Který nás tak ponižoval a ubližoval.
Ponižoval,ubližoval a radost ze života bral.
Foukl vítr,brána se zavřela.
Paní smrtka náhle zmizela.
Autor GhoticGirl, 16.05.2007
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zivot ktery bere radost ze zivota?
No kdyz myslis...

16.05.2007 16:40:00 | Bernejev

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí