Tam dole...

Tam dole...

Na dně temného údolí Sahoji
číhá ten..., jenž zasvětil svůj život jí
v manželském svazku se smrtí jest
trpělivě čeká..., až její tvrdá pěst
promění nářek v temnotu
pláč za posmrtnou samotu

Pak on...
zmučená duše v mrtvém těle naplní své bytí
mrtvého maso pozře a jeho duši polapí v síti
ta pak blouditi bude navždy nad údolím
trýznícími okovy spjatá s ním
s nemrtvým...
Autor Lukáš Sláma, 22.05.2007
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí