Osudová přitažlivost

Osudová přitažlivost

Anotace: Hm, pokus(ale opravdu jen pokus) o "temnější" básničku ze dne 27.5..:) Možná se zalíbí, možná ne, to už nechám na vás. Pokud má někdo podezdření, že nejsem v pořádku, ať si to myslí a možná tuší dobře.:) Ale ne, kecám, fakt.Komenty a hodnocení, pls!

Zuřila v horách bouřka veliká,
dívčina nešťastná v nich se ztratila.
Kapky deště padaly dívce na řasy,
v duchu vzpomínala na dobré časy.

Zoufala nad činy uskutečněnými a troufalými,
které teď byly zničeny myšlenkami zoufalými.
K večeru se k zemi sneslo spoustu mlhy,
její plavé vlasy vzduchem zvlhly.

Na blízku hrůzný hrad je,
v jeho místnostech louče blikaje.
Každý je hned ztracený,
když spatří hrad prokletý.

Na hradě schovává se muž podivný,
jeho vzhled je tak výmluvný.
On doufá, že se zbaví svého trápení,
zpět v normálního člověka se promění.

Dívka nebojácně vydá se k hradu,
nedbajíce na vesničanů radu.
Že navždy ji v hradě uvězní
a její žití tak pomalu odezní.

Po čase se s ním velmi sblíží,
každou noc se k ní vplíží.
Rozpoutává v ní bezmocné šílenství,
ona si však uchovává jejich tajemství.

Muž dojde v zimě věčného spánku,
dívka se zatím probouzí za svěžího vánku.
V hlubokém smutku opuští to osudové stavení,
po chvíli však v břiše pocítí podivné zachvění...
Autor Rhiannon, 28.05.2007
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: G_Msh
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jestlipak tě neinspiroval včerejší film,který se právě nazýval osudová přitažlivost?já sem to teda neviděla,jen kamarád a říkal že ji nakonec zabil.A díky tobě vím celý ten průběh.Pěkný

19.06.2007 18:49:00 | airelle

Osudově temná balada...

28.05.2007 22:36:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí