Netvor poetik

Netvor poetik

Do noci temné zní zpěv
Hlasivek jak z růže květ
Ona je jedinečný nástroj
Pro mně hraní, pro ni boj

Červené stužky zdobí jí líce
Tak teče krev, dmou se plíce
Tančíme spolu tanec pln vášně
Je pro mně víc než jídlo, vážně

Adrenalin již v krvi stoupá
A beznaděj se v slzách koupá
Nakonec hudba pomalu utichá
Ne já, ale žízeň má pospíchá
Autor Nikytu, 29.05.2007
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji za komentář i hodnocení...

02.06.2007 16:25:00 | Bíša

vážně zajímavé pojetí tématu

31.05.2007 21:08:00 | Bloodmoon

Nikytu, nějak mě to dost oslovilo, i vyvolalo vzpomínky...

31.05.2007 01:33:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí