Pod rubáší anděla...

Pod rubáší anděla...

Anotace: Už podle názvu zařazení téhle básně, už víte, že už sem nemusím nic psát. Věnováno WHIOLET

POD RUBÁŠÍ ANDĚLA...

Padlí andělé jsou často různí.
Žluté zuby - jen si trochu hryzni.
Ruce - dlouhé hnědé pařáty,
nehtama vám škrábou na panty
u dveří.

Nemají žádné žluté panenky,
místo nich šlehají rudé plaménky.
Jejich tělo je jen kost a kůže
a maso jako zvadlá růže
červům k večeři.

Ve stínu kápí divné osoby.
Ze stínu tě jedna náhle osloví.
Chtějí, abys byla jednou z nich.
Na tváři źlý, hrůzný smích.
Nevěříš.

Nejsou to zombie a jiný mrtvoly,
padlí andělé, co jinak žít nemohli.
Ověř si jejich genetický kód,
než se pod tlakem položíš na špičatý hrot
k jejich večeři.

Jsou to posluhovači ďáblovi,
podívej se jim pozorně na rohy, na nohy.
Jejich sídlem je velká horká jeskyně,
kam někdy zavítají i lidi nevinné,
když se sešeří...
Autor jehlaspichlas, 03.06.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. přežít.. mnohdy těžké… ale si jsi jistý že je to cesta… chtělo by to ten život nakopnout ..

07.06.2007 16:10:00 | Najlin

líbí..jen...dost bije do očí to Nejsou v předposlední sloce X jsou v poslední...možná jen můj pocit...A.

04.06.2007 18:50:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí