Paranoik

Paranoik

Anotace: Báseň, která znázorňuje zbytečný strach lidí. Již podle názvu je jasné, že jde o Paranoika. Čtěte a komentujte;)

Kapky deště zvolna klepou.
O okení rám.
Vlny strachu vzduchem tepou.
Jasné cítím, že tu nejsem sám.
Všude kolem bídná těla.
Zvolna kráčí, roztrhat mou duši.
Každou část ze mě by chtěla.
Za veškerým zvukem, hned napínám uši.
Nedá se jim utéct,
všude kráčí se mnou.
Až sem mě mohli dovléct,
na tu chodbu temnou.
Tady skončím život svůj
Až těla pro mě dojdou si.
Neslyší můj rozkaz ,,STŮJ‘‘
Mumlám si jen pod vousy.
Už se dotknout chtějí moc.
Jenom kousek zbývá.
Prožívám svou první noc.
Kdy umíráček zpívá.
Sápají mě z plných sil.
Necítím však nic.
Že bych paranoik byl?
Tak proč křičím z plných plic?
Autor Daymare, 07.06.2007
Přečteno 591x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí