Lovec Démonů

Lovec Démonů

Anotace: Ono se vlastně jedná o text k písni...složen pro kamarádku...

Žijeme ve světě, co je červy prolezlý,
Pohlcen nekonečnou temnotou, ponurý a zlý.
Zlo je jako nádor, co pomalu tě užírá,
Tvé tělo chřadne, je vyschlé a umírá…

Mraky sou černý, a z nebe prší krev,
Démon zlu věrný a křik jako zpěv.
Trhá ti žíly a pokračuje dál,
Za chvíli zbudeš jen ty sám…

Aby jsi přežil musíš bojovat!
Mě abys věřil, tak klid zachovat,
Chceš li být lovec tak vydej se tmou,
Uslyšíš dravce jak na tebe řvou…

Ticho a tma, z dálky slyším dětskej pláč,
Potrhaná kůže, si hazardní hráč,
Nad propastí stojíš a koukáš se v dál,
Na nebi válka, tomu já se smál…

PTÁŠ SE TO JE KONEC?
TOHLE MÁ BÝT VŠECHNO?
JEDINÝ CO NÁSLEDUJE
PO SMRTI JE PEKLO!!!

Aby jsi přežil musíš bojovat!
Mě abys věřil, tak klid zachovat,
Chceš li být lovec tak vydej se tmou,
Uslyšíš dravce jak na tebe řvou…

Aby jsi přežil musíš bojovat!
Mě abys věřil, tak klid zachovat,
Chceš li být lovec tak vydej se tmou,
Uslyšíš dravce jak na tebe řvou…
Autor Buddha, 09.06.2007
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí