Zemři, nebo žij

Zemři, nebo žij

Anotace: Smrt je něco, co má jiný rozměr

Přijel si do mého města,
myslim, že ti nedošlo, že je to špatná cesta!
Sem hráč, nejsem pesimista,
tak ukaž jak budeš hrát, asi si optimista!?
Uděláě tu nepořádek,
rozpoutáš pár hádek,
a pak se divíš,
že v oprátce skončíš?
Den popravy nezadržitelně se blíží,
strachy a z nespavosti oči se ti klíží
měl by sis kleknout a pomodlit se ku kříži,
třeba tvou cestu utrpení zmírní,
ale to stěží,
čas pomalu ti běží!
Den D nastal, den D je tady,
jindy bylo hezky,ale teď stáhli se mraky!
Tvá smrt nastupuje na start,
lidi na tebe plivou, si jen bastart!
Život chílí se ke konci,
za svou cestu jím, nedočkal ses moci!
Jediné co máš, je oprátka u krku,
která tě svírá, vydáš se na cestu dalekou!
Jedna minuta, a dvanáctá odbije,
a malého šmejda na zemi ubyde!
BIM BAM, už je dvanáct, BIM BAM,
podlomili ti bednu, si sám...
cítíš,
jak oprátka zařezává se ti do kůže,
si jen malej bezvýznamnej hajzl,
kterej žít už nemůže!
Vyber si v příštím životě, jestli budeš žít,
nebo jestli budeě zase mrtev,
jen ty to musíš chtít,
tak nedělěj v tom zmatek!
Poslední, co te na konci čeká je jen dřevěná rakev,
hrob a vápno,
tento příběh se odehrál už strášne dávno!
Autor volatilis®, 11.06.2007
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí