konec bezdomovce

konec bezdomovce

Tichá noc před bouřkou

ležím na lavici pod rouškou

dýchám jak myši ve spíži

cizí stín se ke mně plíží

otáčím se a otevírám oči

někdo na mě močí

je to asi velký muž

vytahuje na mě nůž

tiše polykám a srčím

pod dekou se temně krčím

nebe ještě není modrý

tohle nemá konec dobrý
Autor inzenyr, 19.06.2007
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: abcabcabc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí