Kragoth

Kragoth

Anotace: ...Čtěte o pomalu,jinak to nemá kouzlo...Bude pokračování...

Přicházím s hrůzou do temnoty.
všude plápolají temné knoty...
přízraky hrajou děsívé,ponuré noty
slyším jak břinkají zle hroty.

Nic se nedá dělat,jdu do temnoty
všude černo,svíce jen plápolají
temné vlajky vlají
Blesky bijí do skal
po strmé cestě jsem se ztrhal
mé lidi vlk rozcupoval

Jdu se pomstít.
z jistoty tasím diamantový meč
strachem sem ztratil veškerou řeč.
Chytá mne velice bolestivá křeč
Mé svědomí říká uteč!
Já se však nevzdávám
na své pomstě trvám

bude to těžký boj
nepřátel bude roj
Bitva,bude těžká
zranění budou těžká...
Autor Ty, 20.06.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí