Kragoth pokračování

Kragoth pokračování

temno okem mrká
Vyčerpáním téměř padám
na kolena padám
je to velice těžké
nohy jsou velice křehké

dělám to kvůli pomstě hořké
povzbuzují mně víly
který přinášejí naději
slzy bolestí mám na kraji

rodina čeká v mém rodném kraji
s obavami mě očekávají
pomalu se zvedám
temnotě osudnou ránu udám

nad bolestí já vyhraji
slzy bolestí mám na kraji..
běžím do té temnoty,
o sebe břinkají hroty
všude jsou těla mrtvých stvůr

já tam stojím
na ně hledím
je to pravda nebo jenom bdím?
Slzu pro mé padlé uroním.
temno jsem přemohl
vracím se jako hrdina

na mně a mou rodinu čeká velkolepá hostina
meč od bestií mám zkrvavený
jsem velice unavený
šero a nestvůry jsou mi ukradený

s chutí se vracím...
z pusy krvácím
bez jídla bez pití
kráčím v krupobití...
Já jsem Kragoth...
Autor Ty, 22.06.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí