Kníže temnot

Kníže temnot

Anotace: Opět rozšiřuju svou básnickou sbírku(i když o tomhle pojmenování velmi pochybuju).:)Napsáno 14.7.2007 přesně o půlnoci. No jo, hodina duchů, no.;)A jako vždy hodnoťte a komentujte. Díky!

Tváře obětí pomalu se ztrácejí,
vzpomínky na milované se však vracejí,
jeho city zůstaly udusány v prachu,
duše se už navždy zbavila strachu.

Touha po potravě jeho mysl rozehrává,
ukrutný pocit do duše se mu vkrádá,
žádná z nich nezůstane čistá jako lilie,
rudá tekutina na zem se vylije.

Své oběti tichounce sleduje,
měsíc při tom svou dráhu ladně popluje,
slastně si užívá své chvíle,
jeho oběti pak jen září bíle.

Vždy si řekl, že nebude nic víc chtít,
věděl, že stačí takto ublížit,
po čase odnaučil se zklamání,
denní odpočinek všechno rozhání.

Během života klesal do hlubších pater,
v jeho srdci tvořil se bezedný kráter,
dívky často vypukly v pláč,
po všem řekl, že ví zač.
Autor Rhiannon, 16.07.2007
Přečteno 434x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, lecrecia, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak toto je prostě skvost.

16.07.2007 20:04:00 | Bloodmoon

Brr... strašidelná...

16.07.2007 18:24:00 | smeagol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí