Tajemný sklep

Tajemný sklep

Anotace: Trošku jsem se inspirovala pobytem na chatě. Ale nebojte, opravdu se nic takovýho nestalo. Doufám, že se vám básnička i přesto zalíbí a bude mít samé pozitivní ohlasy.:) To však nechám jen a jen na vás. Dívka a noční přízrak = hororová kombinace.

Stojí v lesích chata dřevěná,
tajemstvím dlouhá léta zahalená,
že žije v ní zlé zjevení,
tam, v temném sklepení...

Dívenka v noci zůstala v chatě sama,
pak došlo jí, že to nebude pravda,
neodvážila se do sklepa jít podívat,
raději se utíkala do peřin zavrtat.

Najednou ticho protlo hlasité vrznutí,
ona vydala jen prudké vzdychnutí,
husí kůže zalila její mladičké tělo
a ihned pryč se jí zachtělo.

Dveře od sklepení dokořán otevřeny byly,
silné ruce málem ji zadusily,
avšak stihly utišit její křik,
než mohl by ostatní probudit.

Za chvíli už neměla sílu křičet,
z té hrůzy začala vzlykavě brečet,
pak rychle přiblížil se k jejímu krku,
nedbal jejího neustálého breku.

Když dívka mrtvolně zbledla,
na tvrdou zem potichu se svezla,
pocítila tak smrtelný polibek,
který život uhasil jako plamínek.
Autor Rhiannon, 21.07.2007
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě aby se stalo!!
Tyhle pocity bys určitě dokázala vyjádřit líp..

21.07.2007 15:37:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí