Bestie s andělskou tváří

Bestie s andělskou tváří

Anotace: Psaný, tak jak jsem to cítila. Upírka a její nic netušící přítel. Básnička je bez rýmů, je to čistě myšlenkový... Píšu to z jejího pohledu.:) Horor s nádechem sexu.;) Psala jsem to v noci 21.7.2007...:)

Slunce pomalu zapadalo..
...večerní červánky měly barvu krve
...já začala být čilejší než dopoledne
...ale ty jsi o tom neměl ani netušení
...bez obav sis mě přitáhl k sobě
...a něžně jsi hladil mé zlaté vlasy
...při tom ses ztrácel v hlubinách mých tmavých očí
...byl jsi z toho všeho na vrcholu blaha
...ve mě víc a víc vzrůstala krvavá touha
...škrábat, kousat a pít
...to budu chtít
...když přestal jsi mě vnímat
...já škrábala tě po celém těle
...se slastným výrazem v očích
...lízala ty krvavé šrámy
...a přibližovala se k pulzující tepně
...hlad a chtíč drásal mi vnitřnosti
...tak jsem se hluboce zakousla
...pomalu tvou krev pila
...tělem rozlil se mi opojný pocit
...najednou ty ze své extáze procitl jsi
...oči zakalila vlna hrůzy a bolesti
...ale nic jiného nebylo v tvé moci
...život z tebe po doušcích odcházel
...já dala ti poslední sbohem
...noc bledla víc a víc
...a slunce prozářilo nový den.
Autor Rhiannon, 23.07.2007
Přečteno 928x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, G_Msh
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Zajímalo by mě, kdo si to poslal. :) Tebe ne??? :D

25.05.2008 10:56:00 | G_Msh

V bujaré extázy uviděla úsvit slunce,
kůže, útrby začaly vříti prudce.
Cáry tkání trhaly se na kusy,
jako kyselina rozežírající tvoje tělo.
Kolik utrpení tvůj život zakusí,
ve chvíli, kolik času na to tělo mělo.

Dvě mrtvoly na jedné posteli po ránu,
Neznámo pohlédlo do očí neznámu.

06.08.2007 18:27:00 | jehlaspichlas

Nápad je to zase super:)

30.07.2007 18:21:00 | Rádoby zoufalá

Dal bych tomu více volnosti a nesvazoval bych se tolik...určitě by to bylo ještě lepší..

23.07.2007 18:56:00 | animovaný medvídek Pů

prostě nádherné. ne! víc než to ... nevim jak to vyjadrit... nenachazim slaov

23.07.2007 17:51:00 | Bloodmoon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí