Království temného papeže

Království temného papeže

Anotace: Dalo by se rict, ze to je volne pokracovani basne Papez mrtvych..

Království temného papeže

V zemi, kde vládne renegát
Tam, kde se nesmí smát
Je hřích se nebát
A mít někoho rád

Za valy temnoty rozkládá se království
Kde z lidí zbyl jen prach a kosti
Víc než hrůza zde není
Je to země zapomnění

Zhynul celý koloběh života
Svět pokryla temná hmota
Pouze zrůdy potulují se pustinami
Již budou navěky samy

Krásné to bylo království
Než přišel Papež mrtvých
Zlo se usídlilo i ve zdech
Naděje zůstává jen ve snech

Papež temný živí se děsem
Sám stává se nočním běsem
Pár přeživších ví že není
Jediná šance na zlepšení

Vždyť kdo by svrhl tyrana
Kreatur temného pána
Který krve usrkává
A démonům lidské maso dává

Ale jednou bude tyran poražen
Z lebkami tvořeného trůnu svržen
A království bude opět krásnou zemí
Bude konec pláním zapomnění
Autor Overkill, 28.07.2007
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S tím happy endem moc si fantíš.
Bez krutovládce hodně ztratíš.
Vynech lidského pudu sebezáchovy.
A obludám postav pravé záchody.

Lidi si sami můžou za své utrpení,
klaněli se cizím bohům,
proto patří k věčnému zapomnění.
A už není cesty domů.

06.08.2007 18:22:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí