Zbloudilec

Zbloudilec

Anotace: Jednou zabloudit se může stát osudným.

Mrtvolným večerem procházím,
procházím tiše a hlavně bdím.

Potkávám skupinky vyžraných dětí,
z očí jim mračí se masoví vrazi,
vidím jim do duše, jsou jako nazí,
uhelné srdce pod nejtmavší pletí.

Mrtvolným večerem procházím,
nepatřím sem a SMÍŘÍM SE S TÍM.
Autor Skrat, 11.05.2005
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí