Nejtajnější přání

Nejtajnější přání

Anotace: Přeje te si někdy, aby ste zažili něco bizardního na vlastní kůži než ve filmu, ale zároveň, abyste se toho zbavili, kdyby bylo nejhůř? Prubněte tohle:

Nejtajnější přání

Žijeme v reálném světě každý svůj život
a v podvědomí se skrývají naše sny.
Honíme se za štěstím všichni jak o závod,
ale stejně obyčejně připadají nám naše dny.

Chce to kouzelnou hůlku nebo zlatou jehlici,
vyzkoušet její moc a vyslovit svá přání.
Chceme prožít ty chvíle ve vichřici běsnící,
milování s partnerem, o němž druhý nemá zdání.

Používáme tuhle věc,
co nám vidí do hlavy.
Neznáme svou mez
a plní nám své představy.

Najednou máme strach,
že se ta věc změní.
Většinou je to tak,
to dělá naše podvědomí.

Všechno se změnilo v bizardní obrazy,
spousta lidí umírá a jehla se stává velikou.
Kolik démon tady natropil místním nesnází,
cizinci to vezmou raděj oklikou.

Ukázalo nám to, jakou to má vážně moc,
a jak jsme proti tomu všichni malí.
Chce tomu udělat přítrž, je už toho dost.
Zbavit se té věci, to už bychom dokázali.

Pár správných přání:
A ty jehlo zmiz!
Hezké je lidské pousmání,
nežli unáhlený risk…
Autor jehlaspichlas, 05.09.2007
Přečteno 688x
Tipy 2
Poslední tipující: Inies
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo, tohle fakt dobrý.

16.09.2007 21:44:00 | NikitaNikaT.

Tak to máš pravdu, děvče.

07.09.2007 00:11:00 | Psavec

Krásná báseň, milá a hlavně spontální. Dostala se pod kůži mému melancholickému? rozpoložení.. líbilo se mi tvé skládání veršů, bylo vskutku nenásilné a hezké..

06.09.2007 16:41:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí