Neklid

Neklid

Neklid

Je mimo čas i prostor, ač tvrdí se, že je to nemožné
Je hrozně těžké říci tomu ano, natož ne
Kdo trýzně hořké naděluje pro mě, bezbranného, když
spím?
Co cítím v časy noční, snad změní se, jsou sotva stavy útěšné
Kde vlastně ta Věc sídlí, je přítel nebo nepřítel?
co radí mi ten Nestor, či Azazel co výheň touhy rozežne?
Taju jak železo a nevím kdo, v co a proč mě taví
Tak sakra Kdo zas nedopřává klidu mé černé duši mátožné?
Autor Dermgen, 17.05.2005
Přečteno 571x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí