Tma...

Tma...

Tma plná monster
Tma plná děsu
Světlo už zmizelo
a já se jen třesu

Tmo, má královno strachu a děsu
Jsi stále blíž a já se jen třesu
pod tvojí rouškou přichází stvůry
a andělé na to zírají shůry

Po tvém příchodu všechno se změní
Světla si právě teď nejvíce cením
Pod tvojí rouškou vše svou tvář mění
z keře je příšera co zuby cení

Jsi stále blíž a já se jen třesu
Umírám pod tíhou vlastního děsu
A pak jako dar od nejvyšší moci
Ptáčci už zpívají konec je noci

Ptáci zpívají nejkrásnější písně
Kohout už kokrhá a zbavuje mě tísně
Svítá a nový den přichází
Tma s hrůzou v patách narychlo odchází

Příšera zubatá zas mění se zpět
Světlo už září na krásný svět
Krásný den utíká nějak moc rychle
Ptáčci už nepějí nádherné písně

Slunce zas zapadá a přichází tma
Tak mě tak napadá zda není to hra
Hra, kde se hraje na kočku a myš
Světlo už zmizelo, jdu hledat skrýš

Tma plná monster
Tma plná děsu
Světlo už zmizelo
a já se jen třesu
Autor Aiedail, 16.09.2007
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý refrén. :)

01.09.2011 23:21:00 | brooklyn

pěkný,taky nemám ráda tmu..:)

30.09.2007 21:22:00 | Lucaaa666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí