Prosby mrtvých

Prosby mrtvých

Anotace: jestli je někdy uslyšíte, nenaslouchejte jim...

Mrtví volají mě k sobě,
Ti kdož dávno hnijí v hrobě.
jejich osudy mne tíží
vím, černý posel už se blíží.

Slyším v dáli tklivý hlas
a nad hřbitovem sladký jas.
Tam pořádají dneska bály,
jen promluvme si temný králi.

Piji do dna hořký pohár vína,
nechť smazána je jejich vina,
ať dále mohou zase jít,
jinak nenaleznu nikdy klid.

Jak jen v životě to chodí,
ten kdo jiné vysvobodí
z umrlcových chladných paží,
svoje rty sám v hlíně svlaží.
Autor Hor, 22.09.2007
Přečteno 500x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale jo....proč ne...=)

20.10.2007 18:07:00 | Naracca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí