Krvavé domy

Krvavé domy

Domy jsou celé od krve,
v noci tady byly vrahové!
Vplížily se do domu,
komu ublížily, no komu
bílá barva zmizla náhle,
a krvavý nůž je támhle.
Vrahové zmizli dávno,
krvavé šero s táhlo.
Vrahové sem přijdou zase,
nesou si peníze v kase
Komu zase ublíží?!
Kam se zase připlíží?!
vylezli na strom, apak dolů,
vydím je přímo na obzoru?
Pozor jde přímo k vám,
ublíží vám strašně rád!
Autor kaky, 19.10.2007
Přečteno 527x
Tipy 3
Poslední tipující: Káňátko, Glloxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí