Rozloučení

Rozloučení

Zapisuji svá slova krví na papír,
je nebezpečné zde dlouho být,
ztratila jsem všechno,
nemám pro co žít.

Neměla jsem sem chodit,
byla jsem tak hloupá,
měla jsem ráda nebezpečí,
ale zde všechny hrůzy sídlí.

Červivý chléb, rudá voda,
raději nemyslím na to - z koho,
to je vše - co nám dávají,
nemáme naději.

Co s námi bude?

Raději zemřít, než tohle,
všechno prožívat,
mé srdce už dávno netluče,
bolest necítím.

Pohlédnu do zrcadla,
tu tvář - poznávám,
rozhodla jsem se,
má teplá krev pokryla střepy.
Autor zejzen, 26.10.2007
Přečteno 501x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za komentáře.:-)

26.10.2007 19:42:00 | zejzen

Moc smutné.

26.10.2007 19:26:00 | Psavec

...zajimava...

26.10.2007 18:59:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí