Bojím se

Bojím se

Nevěsty v černém
s rozmazanými víčky
zlomené kříže
okna se zaprášenými sklíčky
Andělé bez křídel
s upířími zuby
noří je do víl
ty nemají utéct kudy
Zlatavá světlýlka
jsou zemřelých duše
mrtvola sklání se
nad tvou postelí tiše
Nad hlavami havrani kvílí
a černé peří padá na peřinku
miminko nekonečně křičí
už nikdy nespatří maminku
Rozedřené rány
šaty potrhané od vlka
krev na rtech usychá
a pláč do ticha umlká
Noc bez měsíce a hvězd
ve tmě myšlenek sama stojím
strach obepíná mě
ach miláčku, já se tak bojím...
Autor Nessy, 26.10.2007
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Temné, mrazivé ... a přeci krásné.

21.11.2007 21:16:00 | Zweiblumen

Děsivé myšlenky... tak krásně vyjádřené! Skládám ti hold!

26.10.2007 22:23:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí