Láska

Láska

Uhlově černé vlasy spletené v cop,
stříbrem vyšité šaty,
kříž vykládaný diamanty,
v uších safíry.

Zbožňuji ji, vím ale,
že nemám šanci,
říkají mi - že mám ji,
přestat vyhledávat.

Zrazují mě - jsou pověsti,
že našla zalíbení v krvi,
každou druhou noc,
prý - mění se v uoíra.

Viděl jsem jednou - temný stín,
u jejího okna,
nemeškal jsem - vyzbrojen mečem,
šplhal jsem vzhůru.

Stála tam vysoká, černě oblečená postava,
neváhal jsem - tasil meč,
slyšel jsem tlumené vzdychnutí.

Ale ne! Je to - má milovaná.

Konečně jsem ji získal,
je jenom má,
leží zde - ve skleněné rakvi.
Autor zejzen, 27.10.2007
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: Dark dream, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí