Přízraky noci

Přízraky noci

Přízraky noci

Měsíc plane bílou září
Na hřbitově mnoha tváří
O půlnoci chmurné, temné
V úplňku strašidelném

Děsivé vytí rozhléhá se tmou
Vlkodlaci si pro svou potravu jdou
Sílu svou masem a krví nabijí
Toto je noc zasvěcená magii

Hřbitov, zdánlivě pusté místo
Hroby, a jejich neposkvrněné čisto
Nyní na nich probíhá vampýří povstání
Které i serafínům hrůzu nahání

Krajem putují temní, dávno mrtví tvorové
Pod hábity skrývají se ghúlové
A nemrtví vylézají z hrobů
Už hladověli příliš dlouhou dobu

Démoni pořádají krvavé plesy
Duchové krve plíží se lesy
Polemi vane smrti dech
Duchové se ukazují ve snech

A lidé jsou slepí a hluší
O těchto přízracích ani netuší
Také na svou chybu doplácí
Lidstvo krvavou daň netvorům vyplácí

Orchestr smrti mezi dušemi zní
Maso trhají lykantropi šílení
Za svou nemoc nemohou, touhu neovládají
Strach sají z obětí, když je osahávají

Duše jejich pokryl tisíce a jeden šrám
Volání Ďábla zní do všech stran
Oddali se tomu pokušení
A teď již cesty zpět není

A tak navždy v temným koutech skrývají se
Na měsíc s obavou dívají se
A tyto přizraky noci vědí, že podlehnou, zas a zas
Pokaždé, když přijde jejich čas
Autor Overkill, 28.10.2007
Přečteno 639x
Tipy 6
Poslední tipující: Replix, Bloodmoon, Egretta, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:,) Moje oblíbené téma! Není co dodat, jeden SuperTip a pomyslných 100% je tvých!

28.10.2007 20:50:00 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí