Obvinění

Obvinění

Rána, tlumený vzlykot,
duše plující do nebe.

Do nebe! Jste si jistí?

Kdo to udělal?!

Otevírají se dveře,
bílá, útlá ruka od krve,
vyděšené oči,
uhlově černé vlasy.

Upalte ji!

Zděšený křik,
prchající dívka,
bylo jich na ni příliš moc,
je spoutaná.

Náhle - odkud jde to světlo,
zdá se, že přímo z ní,
nádherný zpěv - rozléhá se,
vznáší se - je volná.

Už ji nikdo nikdy neviděl,
zůstal po ní - vypálený kruh,
je to zvláštní - okolo něj,
každý rok kvetou lilie.
Autor zejzen, 29.10.2007
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí