Prolog

Prolog

Až meč znovu povstane,
kopí rudě vzplane,
lidé popřou nesvobodu,
brnění nenechají ladem.

Vědí, že nemají naději,
je jich příliš málo,
mnoho zběhlo,
zlé intriky splétají.

Krev se rozlila na pláni,
stalo se čeho se obávali,
už není nikoho, kdo tam byl,
ale lidé nezapomenou.
Autor zejzen, 29.10.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen na Bílé Hoře oheň plápolá...

29.10.2007 19:42:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí