Konec

Konec

Anotace: Tento text je hodně zamotaný.

Dívka ležící na lůžku,
okolo temné stíny,
šeptají - její osud je naplněn,
už nebude jako dřív.

Dřív nevěděla, co je strach,
musí se vydat na cestu,
už nemůže meškat,
opustí své milované.

Jen talisman ji ochrání,
na nikoho jiného nemůže se spolehnout,
její srdce je mrtvolně studené,
nechce nikoho milovat.

Elfové nad ní bdí,
nemohou nic udělat,
už nemá dost sil,
nemůže dál.
Autor zejzen, 31.10.2007
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí