Výkřiky

Výkřiky

Na nebi úplněk vyšel,
odhalil město smutku,
lidé se mu zdáli vyhýbají,
děsí se při pohledu na něj.

Jsou vidět nehybné stíny,
zdá se, že tam již nikdo nežije,
a přece - v temných nocích,
ozývají se - děsivé výkřiky.

Říká se - dříve že - tam žilo plno lidí,
mezi nimi i bohatá rodina,
jejich dcera se však zahleděla,
do tajemného muže jednou.

Zaprodala svou duši jemu,
nevěděla však, že samotnému ďáblu,
dala mu mnoho potomků,
ti sáli lidem krev.

Jejich oběti však nezemřely,
dodnes bloudí v prázdných zdech.
Autor zejzen, 31.10.2007
Přečteno 516x
Tipy 1
Poslední tipující: Meiv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí