Cimex lectuarius

Cimex lectuarius

Mám ráda hady, štíry, všechny tmavé,černé díry.
Bažiny i hrobky, všechny temné kopky.
Ráda mám i zdechliny a všemožné mršiny.
Nevadí mi špína i ta nejmenší díra.
Nejvíc mám však ráda teplou krev hned zrána.
Já jsem totiž štěnice, co má ráda nejvíce
vlhko, zimu, tmavý ráz, nevadí mi tuhý mráz.
Autor ninive9, 10.11.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí