Astrální válka

Astrální válka

Přijde ten den, den nářků a pláčů
Zemřou všichni, nezbyde života hráčů.
Musí se to stát, ta odveta
Za ničení světa.
Boje astrálních vládců a božstev,
Tak seřaďte se roty do družstev.
Objeví se klíč a odemkne bránu
Svět padne do krvelačného chřtánu.
Máme se bát nebo radovat?
Na tělech svých hodovat…
Tři strany budou válčit: Peklo, Nebe a jejich rozmezí.
Tomu nikdo z nás nezamezí.
Nemrtví bojují za svoji svobodu
Bude to boj, který nemá obdobu.
Čí pak bude tento svět?
Ujme se ho božský kmet?
Ne. A ani děvka pekelná,
Bude to rasa nesmrtelná.
Vampýři. Otcové temnot.
Rozhoří se svíce knot.
Srdce navždy utiší se,
Pozvedneme krví plné číše.
Vždyť krev je život a to i ve smrti
Zavane vítr z pavích perutí.
Nosferatu je zde, náš Pán
Jako smrt oznamující havran.
A svět bude jejich. Žádné city,
Jen zuby ostré jako břity.
Zvířecí touha a lidská vášeň, se skrývá
Ve Vampýrovi, který se přes krev na svět dívá.
Svoboda čeká je tehdy, až
Spatří slunce zář…
Autor Karmínka, 19.11.2007
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Overkill
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Neposloucháš náhodou XIII.století? :)

12.02.2008 16:19:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí