Temnota

Temnota

Temnota

Tma všade vokol temno.
Vstúpim doň v zadu hrad,
nie normálny- duchmi obývaný.
Otvorim okno, jemné vŕzganie naznačuje
jeho starobu...
Pozriem von veľa krížov pri sebe vidím.
Su to tý, ktorý obývajú hrad...
Som sám...nikto z ríše ľudí tu nie je.
Len temno ...cítim prítomnosť mŕtvych.
Mŕtvych, čo nevedia nájsť pokoj.
Teraz sú pokojný, priateľský ...
Volajú ma k sebe...nemožem .
Možno by som chcel, ale este nemožem.
Odchádzam..sprevadzajú ma...
Cítim sa pokojne, šťastne...

rispettare@azet.sk
Autor tenario, 20.11.2007
Přečteno 543x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí