hrobař - The Undertaker

hrobař - The Undertaker

obrovské kapky z nebe na mou hlavu padají
hustá mlha údolí mrtvých zahalí...
Na hlavě klobouk, černý osačenstvo
sedí u hrobu a temný smích doprovází ho...

temné hroby obívá, vrána na zádech mu sedí
do mrtvého, nicotného údolí hledí
černé oči jako pán má, jak perly se třpytí
smrti se nebojí.

každou hodinu na svou obět čeká, až ji uchová
tato práce naplňující je, každá obět
je jako každá jeho závět...
je jen jeho...

mrtví muž kráčí
do rozbouřených oblak hledí...
do svého pohřebního vozu vchází......
smrt a nicotu kolem rozhází...

to je pravý hrobař...

The undertaker...Dead man Walking
vždy s námi život bude doporvázeti...
Autor Ty, 24.11.2007
Přečteno 518x
Tipy 7
Poslední tipující: The Crow, Dreamer.max, Meriel, Overkill, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí