Harley Davidson

Harley Davidson

Anotace: pro rebely na burácejících válců

po nekonečné rovině
řítí se rebel na mašině.
Široká kola,pekelný úsměv
to Harley, dává do motorky hněv

burácení válců,to je zpěv!!!
Však pekelný stroj to jest!
Rebel se řítí...
V ohromném vedru
skuhrá benzín v motoru

otáčky a jiskra v oku
z nuly na sto to vytáhne v mžiku.
mohutný stroj,to je jasný kluku!!
Vždyt se vyrábím v samotném peklu!!!
Autor Ty, 26.11.2007
Přečteno 506x
Tipy 3
Poslední tipující: The Crow, Overkill
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí