V noci u moci

V noci u moci

Na krajinu se snesla noc,
hvězdy a měsíc zářily moc.
Krásná dívka se prochází tmou,
čeká, kdy se stane tvou.

Vyhlíží svého prince,
slzička jí skápla na líce.
Ten kterého tak miluje,
ten její princ se tajně raduje.

Dívka smutně hledí do noci,
její milí se dostává k moci.
Úplněk ozáří jeho tvář,
mění se, roste zář.

Netušila co je zač,
že ji chce zabít, nač?
Vlkodlak se chystá zaútočit,
Dívka se chystá otočit.

Krví podlité oči se rozšíří,
najednou se rozšeří.
Dívka stále čeká,
už se tolik neleká.

Noc se ztrácí, ustupuje,
slunce už vychází, ozařuje.
Milí se rozplývá v mlhu
dívka čekala na jeho něhu.

Pomalu vstává, padá už rosa,
najednou uslyší zpívak kosa.
Noc už je dávno za horama
Dívka spěchá ať už je doma.

Po milém jí bude smutno
Najde si jiného to bude ono.
Nebude vlkodlak cítící krev
Bude ho milovat, necítit hněv.
Autor Liquid vamp, 03.12.2007
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí