Žebrákem

Žebrákem

Anotace: dal jsem to do strašidelných...Jak strašidelná je u některých povaha

Nábožní se chodí modlit.
chodí o odpuštění prosit
K Bohu musejí se hlásit
za své hříchy prosit

Ave Maria!!!!hlásí...

Chudí lidé žebrat musejí
avšak svou rodinu mají...
nakrmit jí musí...

MužProsí za zimy o chléb
zavírají před ním dveře
se sklopenou hlavou,
přijímá své postavení

vrací se bez jídla
hladem padá na kolena
další oběť smrti je zvolena
chudák matka pláče

s nemocí lidé bojují
na obyčejný kašel umírají
je to náhoda, jaké si štěstí uhrají...
Autor Ty, 09.12.2007
Přečteno 466x
Tipy 1
Poslední tipující: The Crow
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

bůh je svině, jestli je jakože neni tak todle by neměl dovolit. nemá cenu se k němu modlit, stejně nás nakonec posedne ďábel

07.01.2008 17:29:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí