Alessa

Alessa

Ulice plny humoru
kolem stíny lidí šly
dívenka na schodech z mramoru
volala věčné lži.

Dívenka s očima temnoty
krásy a dětství křik
naivní náznak nahoty
v ten děsivý okamžik.

Byls jeden z lidí, kteří stáli
dole, pod ní, pod schody
a celou dobu jste se báli
té děsivé podoby.

Alessa je její jméno
a přišla pomstít svoji smrt
poznala konec světa svého,
padl na ni hříšný stud.

Proto křičí do všech stran
a svět se noří do tmy,
s tou tmou na křídlech černých vran
odcházejí Tvé sny.
Autor Petite Francaise, 12.12.2007
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: Glloxy, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí