Vyžeň tu můru!

Vyžeň tu můru!

Anotace: Psáno při poslouchání Nine Inch Nails.

Lítá ti před nosem,
ty odhánět ji musíš,
tak se napřáhni,
novinami ji přetáhni.

Té černé skvrny,
co jsi udělal na zdi,
si vůbec nevšímej,
za to můru proklínej.

Ten sliz, tekoucí,
po zdi dolů k zemi,
nedívej se na něj,
na pozoru se měj.

Kdybys snad tu krev,
chtěl okusit či sníst,
budeš se v navěky,
se v pavučinách hníst.

Ten odporný hnis
ze své zdi setři,
a zbav se ho rychle,
neb bude chtít kout pikle.
Autor kravinec, 21.12.2007
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí