The undertaker - hrobař 2 verze

The undertaker - hrobař 2 verze

Anotace: skutečně jsem toto složil...PROSÍM ČÍST POMALU, JINAK TO JE K NIČEMU DĚKUJI!!!!

bouřkou kráčí vysoký muž...
s černým pláštěm a sklopenou hlavou...
ozývá se jen hluboký pekelný jásot...
Vše živé se stane mrtvím...

sedí u hrobu a pohledem si vybírá oběť..
každýho dostihne a pak sepíše závěť...
na věky otrokem mu budeš...
není cesty návratu, pomalými kroky...
si krokuje na tebe hrobku...

do země lopatou zaryje, a je zle...
Je skutečností?
nebo jen znouzectností?...
z tebe duši vyhostí....

Krok mrtvého muže neodvrátíš...
odvrátíš od sebe jen tu duši...
černé pero a pergamen...
Sepisuje s tebou otrokářství...
duši z těla vyhání...

To je pravý hrobař...
Kroky mrtvého muže...
Poslala ho sama veličensto Smrt,
děsit a usmrcovat bezbrané...

Kdo bude další jeho obětí?..

DEAD MAN WALKING - mrtví muž kráčí...
Autor Ty, 02.01.2008
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí