Havraní-láska temnotní….

Havraní-láska temnotní….

Anotace: tohle je trošku starší dílko....

Havraní-láska temnotní….

Měsíčku,Měsíčku co jsi mi to provedl?
Proč jsi mě měsíční nití opletl?
Dusíš mě!
Málo vzduchu v plicích už mám,
Bělmo mi v očích převládá,
Vidím na nebi hvězdičky,
Jak mihotají - krása.

Lapám po dechu netušíc.
Že smrti kráčím vstříc.
Nit si ještě pevněji k tělu přitáhl.
Můj život tímto krokem vyhasl.

*Tichý svědek - Měsíc….

Teď vybírám si další kroky cestičkou,
Peříčky sypanou.
Po mrtvolách vyhaslou.
Krví zdechlin potřísněnou.

*Peklem kráčím jako královna temnot

Peklo.
-Ticho.
-Teplo.

Havrani hodují na duších mrtvých.
Útrpné skřeky do dály.
Zdechliny lidí-mrtvy láskou temnotných.
Pykají za to ,co za života udály.

Ty duše ,už dávno spí.
Havraní-láska temnotní….

*Jako tichý svědek-Měsíc…

Už nekráčím smrti vstříc… *Jsem královna temnotní!
Autor Yukki, 06.01.2008
Přečteno 510x
Tipy 11
Poslední tipující: Bloodmoon, Roger, Azazen, Pišák, Dagon.Lestat - My winter storm, Simísek, Le loup-garou
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi v temnotách nebo máš temnotu v srdci?
Miluješ ji nebo te prudce dusí
či tvé srdce trhá v kusy?
Básnička je krásná.
Azazen.

10.01.2008 11:27:00 | Azazen

Páni moc pěkná... spíše úžasná!!! Královno :-)

09.01.2008 20:43:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

Hezký, hezký, krásný!
Já vím, o čem píšeš.:-)

06.01.2008 14:27:00 | Le loup-garou

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí