V žilách ti koluje nezdravá krev...

V žilách ti koluje nezdravá krev...

Anotace: znechucení z konzumu a jiných věcí co nám nedají spát

V žilách ti koluje nezdravá krev
a vzduch který dýcháš je zkažený
řitíš se dnem i nocí a nevidíš břeh
kterého by jsi se zachytil.

Svíce plápolá noc co noc
a nezachraní jedinou duši
znám co je tvá moc
nikomu už nesluší.

Pedál na podlahu
a žádné brzdy
neoklameš realitu
je mnoho očí
co vidí
piješ jed!

Happiend nečekej
déšť smyje falešnou tvář
a pak ti dojde dech
ohlédneš se ale už nic nespatříš.

Dnešní den se jmenuje poslední jízda
je to luxus
uvedomuješ si ho nebo se ti zdá
je to luxus.

Rozsudek byl vykonán
cit a čistá mysl tě opustí
kruh se uzavře
a navždy zabloudíš.
Autor Charlie Mero, 09.01.2008
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je skvělý...Něvim proč,ale je

09.01.2008 19:06:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí