Tortura...

Tortura...

Anotace: jestliže jí nechápeš, nic si z toho nedělej... já taky moc ne.. ale jedno vím: je o dnešním dni.

Krčíš se v koutě, schováváš v temnotách
Zakrýváš tvář, aby jí neviděli
A na tvou duši pomalu sedá strach
Před muži v kápích, co by tě zabít chtěli

Do uší doléhá ti starý známý hlas
Jak hořké víno, jak úder srdcem zvonu
Co křiví kosti tvé a rázem láme vaz
Takže už nevrátíš se nikdy, nikdy domů

Najednou světlo, žár spaluje ti líce
Oslepen září jsi vyplašená sova
Jsi lapen do sítě, nebudeš létat více
Marný je zlostný křik a urážlivá slova

Jdou na tě s provazy, zalévaj' nohy dehtem
Pálí ti chodidla a rukama rvou vlasy
Do srce vyrývaj pentagram ostrým nehtem
Ruce ti lámou a vytrhávaj' řasy

Jen křič a sténej, ať ví že tě to bolí
Ať mají radost že dneska zničí tě!
Ať mohou rány pak omývat ti solí
A srdce olejem z tvých chyb a výčitek!
Autor Bůchví..., 13.01.2008
Přečteno 756x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Glloxy, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brutálně krásná...

15.01.2008 07:48:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

...a sůl má dávnou tradici...

13.01.2008 22:30:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí