Rada do života...

Rada do života...

Anotace: však nevím, jestli by ses podle ní měl/a řídit...

Ty jejich oči tu vždycky byly
Ty šedý ksichty a zastřenej hlas
Se kdysi dávno všechny v jedno slily
Teď drtí kosti a lámou ti vaz

Za rohem čekaj' a tiše hledí
Čekají na chybu, pak popadnou nůž
A ten je v rukou tak dlouho svědí
Dokud si neřeknou - nuže, tak už!

Bývali přátelé, co dnes jsou kati
Bývali kněžími kdo dnes soudci jsou
Zvečera s bídou jsou z poloviny svatí
A s hlavou svěšenou vstříc obzoru jdou

Chytni se lana a vyšplhej výš
Nebo tě dostanou, maj pro tebe nůž
Jedině v oblacích snad nalezneš skrýš
Tak chlapče zaber a trochu se vzmuž!
Autor Bůchví..., 13.01.2008
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: Lachailla, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Charibeja, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaslouží si superTip, protože leč to je bolestné i tak to někdy bývá...

01.05.2008 21:38:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí