Černá Vdova

Černá Vdova

Je chladná, zabila svýho manžela..
I když v hloubi duše nechtěla..
Teď celý večery prosedí sama,
...Ledová Dáma...
Čeká nad propastí Smrti,
a prosí ji, ať ho pustí.
Hledá svého pána,
a přitom chce být jen a jen sama.
Na manžela krutý plán ušije,
a potichu ho zabije..
Spokojená ale smutná,
poznává jak samota chutná.
Bolí ji duše, ale nezmění se...
Autor Trophy, 14.01.2008
Přečteno 454x
Tipy 3
Poslední tipující: Glloxy, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí