The Crow*

The Crow*

Anotace: *inspirováno filmem The Crow*

*inspirováno filmem The Crow*

Je noc a po zdech běhají ohnivé plameny- vyhaslé lásky.
Na znamení smrti ,hejno vran přeletělo po nebi.
Znak černé vrány.
Láká pomstychtivé duše záhrobí.
Pak žalostné smrti vábení.

Do ucha mi muž šeptával:“Nikdy nepršívá věčně.“
Já věřila jeho slovům-kapkám dešťovým…

Když ho zabil geng co ve městě vlád.
Já slýchávala ,jak po střechách hrál/Nikdy neprší věčně/

Já ho za to měla ráda.
Pak zachránil mou rodinu.
Zachránil město celé.
Byl to spasitel z pekel.
Jak se objevil tak i zmizel
Autor Yukki, 15.01.2008
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí